Het SamenSpeelNetwerk houdt op 26 januari 2023 een bijeenkomst rond het thema samenspeelcultuur. De bijeenkomst vindt plaats bij Theater De Nieuwe Regentes in Den Haag van 12:00-17:30 uur.

Als kinderen de kans krijgen, spelen ze altijd en overal. En vooral: samen met andere kinderen. Niet alle kinderen krijgen die kans. Voor kinderen met een beperking bijvoorbeeld is samen spelen niet altijd vanzelfsprekend. Het is essentieel om een cultuur te creëren waarin samenspelen vanzelfsprekend is.

Verschillende sprekers delen hun inzichten rondom het thema samenspeelcultuur. Er zijn o.a. bijdragen vanuit de gemeente Den Haag, VNG, Kinderboerderijen Actief, Ruimte voor de Jeugd en Stichting Voorall. Daarnaast zijn er verschillende interactieve workshops en is er ruimte voor kennisdeling.

Meer info en aanmelding: SamenSpeelNetwerk.