Opleidingen

Home » Actueel » Opleidingen

Hogeschool Utrecht: Minor ‘Spelen, een serieuze zaak’

In deze minor kunnen professionals (in opleiding) ontdekken wat spelen met kinderen doet vanuit verschillende perspectieven. Hoe, waar en wanneer geef je kinderen ruimte te spelen en wat zijn de effecten daarvan? Je ontdekt eerst zelf hoe je (veelal door te spelen) kunt aansluiten bij een spelend kind. Geschikt voor voltijd- en deeltijdstudenten.
Meer info…

 

Veiligheid.nl: Inspiratiesessie Risicovol spelen

Tijdens de online Inspiratiesessie Risicovol Spelen krijg je (nieuwe) inzichten en praktische tips over risicovol spelen, waarmee je op je eigen groep, in je eigen team of organisatie direct aan de slag kan. Bestemd voor iedereen die in de kinderopvang werkt.
Meer info…

 

Veiligheid.nl: Verdiepende trainingsmodule ‘Aan de slag met RVS’

Tijdens deze training leer je wat je aan risicovol spel kunt doen, maar ook hoe je kinderen hierin stimuleert en begeleidt. De training is geschikt voor medewerkers van kinderopvangorganisaties die gebruikmaken van de Risicoach toolkit.
Meer info…

 

 

Veiligheid.nl: Verdiepende trainingsmodule ‘Gesprek & communicatie RVS’

Tijdens deze training leer je wat wel en wat niet werkt in je communicatie richting ouders en collega’s over risicovol spelen. De training is geschikt voor medewerkers van kinderopvangorganisaties die gebruikmaken van de Risicoach toolkit.
Meer info…